S HRT-a se oglasili o spornom gostovanju Tonija Cetinskog

Screenshot: HRT

INDEX je jučer objavio članak u kojemu upozorava da je pjevač Toni Cetinski na javnom servisu promovirao svoje antivakserske stavove. 

>> Cetinski na HTV-u promovirao antivakserske stavove, voditelji mu dopustili

“Danas nam je Dan žrtava oštećenih cjepivom pa potpisujemo virtualne svijeće na stranici lightakandle.eu. Tu obilježavamo današnji dan tako da kliknemo na svijeću i zajedno dajemo svoj doprinos da se osvijesti da žrtve cjepiva postoje”, izjavio je Cetinski u emisiji Dobro jutro, Hrvatska.

"Cetinski je iskoristio priliku i ignorirao pokušaje voditelja"

Index se za komentar obratio HRT-u, a oni su nam odgovorili sljedeće: "Stav HRT-a i uredništva emisije "Dobro jutro Hrvatska" je da ne podržava ničiji aktivizam, pa tako ni Tonija Cetinskog, koji je danas iskoristio prostor u našoj emisiji. Trebalo se razgovarati samo o njegovom novom spotu i njegovoj glazbi. Voditelj emisije Ognjen Golubić pokušao je Cetinskog vratiti na dogovorenu temu, ali kako emisija "Dobro jutro Hrvatska" ide uživo (pa se tako i razgovori emitiraju uživo putem Skypea), Toni Cetinski iskoristio je priliku da promovira svoje stavove i ignorira pokušaje voditelja. Stoga odbacujemo tvrdnju Indexa da voditelji u studiju na to nisu reagirali."
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.