Hitna pregazila troje maloljetnika na Bundeku. Cure lakše ozlijeđene, mladić teže

Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL

Policija je objavila što se dogodilo jučer na Bundeku. Vozilo Hitne bilo je na intervenciji te je pri povratku naletjelo na troje maloljetnika.

"Jučer, 21. lipnja, oko 21:45 u Novom Zagrebu, s južne strane jezera Bundek, kod spasilačkog tornja, djelatnici hitne medicinske pomoći u svom su vozilu marke Volkswagen Crafter pružali liječničku pomoć maloljetnoj osobi zbog sumnje na intoksikaciju.

Nakon toga je 62-godišnji vozač krenuo vozilom preko travnato-zemljane površine prema kolniku za izlaz i u tom trenutku vozilom ozlijedio troje maloljetnika, koji su se nalazili na travi sjedeći, a jedan od njih ležeći u neposrednoj blizini vozila hitne pomoći.

Ozlijeđenom maloljetniku liječnička je pomoć pružena u Kliničkom bolničkom centru Zagreb, gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen, dok su maloljetnice lakše ozlijeđene te im je liječnička pomoć pružena u Klinici za dječje bolesti", izvijestili su iz policije.

Kako doznaje Index, Hitna je jučer i na Jarunu i na Bundeku imala više intervencija zbog učenika koji su tamo slavili zadnji dan škole.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.