Habulin: Svi u vlasti su dobili poziv na svečanost u Brezovici

Foto: Borna Filic/PIXSELL

PREDSJEDNIK Saveza antifašističkih boraca RH Franjo Habulin izjavio je u Brezovici kod Siska da su svi u vlasti dobili poziv na svečanost Dana antifašističke borbe Hrvatske, ali da "nisu došli svi koji bi trebali biti u Brezovici".

>>Jandrokovićev ured: Nismo dobili poziv za Brezovicu, organizatori lažu

"Mi svake godine šaljemo pozive svima, predsjednici Republike, predsjedniku Vlade RH, poziv su dobili svi ministri, predsjednik sabora i svi potpredsjednici sabora, kao i klubovi zastupnika, i da ne nabrajam sve one koji nisu vezani uz zakonodavnu i izvršnu vlast", kazao je Habulin novinarima.

Oni koji nisu bili vjerojatno imaju svije razloge, a svi koji su ovdje su dobrodošli, kazao je.

Jandroković tvrdi da nije dobio poziv

Novinari su inzistirali na podacima vezanim za pozivanje predstavnika vlasti jer je potpredsjednik sabora Goran Jandroković izjavio da nije dobio poziv na svečanost.

Svi su obaviješteni, ali iz ureda predsjednika sabora Jandrokovića nije javljeno ništa, kazao je i precizirao da su prvi pozivi odaslani prije desetak, petnaest dana.

Jučer kad smo čuli da predsjednik Hrvatskog sabora nije primio poziv poslali smo prvo poziv, a potom i mail u kojem smo tražili da nam se javi dolazi li tko, dolazi li izaslanik, koje je to ime, ali nismo dobili odgovor, kazao je Habulin novinarima.

Šefica protokola sabora rekla je u 12.30 da još uvijek nema ime izaslanika, a negdje iza 13 sati je rečeno da predsjednik Hrvatskog sabora nije primio poziv. Nemam što reći. Ne znam što je u pitanju, kazao je Habulin.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.