Google u narednih pola godine na tržište izbacuje vlastiti tablet "najveće kvalitete"

ERIC SCHMIDT, izvršni predsjednik Googlea, u intervjuu za talijanski list Corriere della Sera, otkrio je  planove njegove kompanije vezane uz definitivan ulazak na tržište tableta i najavio kako bi se njihov tablet u dućanima trebao naći u prvoj polovici 2012. godine.

"U sljedećih šest mjeseci planiramo izaći na tržište s tabletom najveće kvalitete. Taj uređaj će sigurno doprinijeti brutalnom nadmetanju Applea i Googlea, a isto možemo očekivati i u području smartphoneova. Takav je kapitalizam", kazao je Schmidt.

Iako je godinama bio njihov najveći konkurent, Schmidt je za pokojnog Stevea Jobsa imao samo riječi hvale. "Bio je Michelangelo našeg doba. Riječ je o jedinstvenom liku koji je bio sposoban kombinirati svoju kreativnost i vizionarstvo s nevjerojatnim inženjerskim vještinama. Prvi je shvatio revolucionarni potencijal tableta te je kreirao nevjerojatan proizvod poput iPada", kazao je Schmidt za Jobsa.

Osim vremenskog okvira i garancije kvalitete, Schmidt u intervjuu ipak nije iznio nikakve dodatne detalje o Googleovom tabletu. Samim tim ostaje nepoznato hoće li se uređaj raditi u suradnji sa Samsungom ili Motorolom, koji se već neko vrijeme neslužbeno dovode u vezu s Googleovim tabletom, ili će u pitanju biti neka treća kompanija.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.