Google spasio život: Britanka preko tražilice otkrila da joj kćer ima tumor

BRITANKA je u Google upisala simptome bolesti koje ima njezina kćer, a najposjećenija svjetska tražilica joj je izbacila kako četverogodišnjakinja ima tumor na mozgu.

Carli Hornbuckle su liječnici govorili da njezina kćer Bella Flint tvrdeći da je bolesna samo traži pažnju nakon što je dobila sestru. No, majka je više vjerovala svojoj kćeri te je u Google upisala njezine simptome, gubitak težine i glavobolju, a tražilica joj je izbacila da malena Bella možda ima tumor na mozgu, pišu svjetski mediji. 

Djevojčica se dobro oporavlja

Liječnici su odlučili snimiti glavu djevojčice kako bi otklonili sumnje 25-godišnje majke te su otkrili kako dijete ima tumor veličine loptice za golf. U osmosatnoj operaciji su djetetu uklonili tumor te malena sada ide na kemoterapiju kako bi bilo osigurano da se tumor potpuno otkloni iz tijela.

Majka dvoje djece iz Markfielda blizu Leicestera rekla je kako je od početka znala kako s djevojčicom nešto nije u redu. Problemi djevojčice su počeli na odmoru u Francuskoj kada se počela žaliti na jutarnje glavobolje. Roditelji su je odmah po povratku odveli liječniku koji je rekao da djetetu nije ništa. No, žena je bila uporna te se njezina kći sada dobro oporavlja od operacije tumora na mozgu.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.