Fritzlova supruga Rosemarie: Ponos i obitelj su sve što mi je ostalo

ROSEMARIE FRITZL, 69-godišnja supruga austrijskog monstruma Josefa Fritzla, u razgovoru za The Sun je po prvi put progovorila o svom životu sa Fritzlom i svemu što je proživljavala nakon otkrića stravične tajne koju je skrivao podrum njihove obiteljske kuće u Amstettenu.

> "Rosemarie Fritzl je uništilo to što je njen suprug učinio": Je li moguće da ništa nije znala?

> Fritzl na slobodi već za šest i pol godina?!

> "Fritzl me pokušao silovati godinu dana prije nego što je zatočio Elisabeth"

> Zabranjeno nadlijetanje sudnice u St. Pöltenu: "Fritzl bi mogao pobjeći helikopterom"

> Sramotna ponuda: Fritzlu luksuzni smještaj u zatvoru ne bude li se žalio na presudu?!

Shrvana Rosemarie je preselila u drugi grad i promijenila ime kako bi pobjegla od srama i ljage koju je njen suprug navukao na obitelj. "Ne znam kako dalje. Moj život je u potpunosti uništen. Nemam novca. Ponos je sve što mi je ostalo, ponos i moja obitelj. Sve što želim je zadržati obitelj na okupu", rekla je Rosemarie.

"Samo želim da me svi ostave na miru"

Fritzlova supruga rijetko napušta svoj stan, preko intercoma provjerava tko joj dolazi na vrata, a namirnice joj dostavljaju. "Ljudi su toliko toga rekli o meni, ali ja ne mogu govoriti. Samo želim da me svi ostave na miru", rekla je Rosemarie, koja tvrdi kako je za suprugova zlodjela doznala tek nakon što je u travnju prošle godine uhićen.

Njena 65-godišnja sestra Christine Renner je ispričala kako Rosemarie jedva spaja kraj s krajem te kako joj na plaćanje unajmljenog stančića u Linzu odlazi pola mjesečne mirovine.

"Emocionalno i psihički je slomljena. Rijetko napušta stan. Samo ponekad ode sama prošetati. Jedino što je i dalje pokreće je pomisao na djecu. Nikad to neće preboljeti, ali se nadam da će kad-tad pronaći bar malo mira. Vodi i financijsku bitku. Polovica mirovine joj odlazi na stanarinu. Sve si plaća sama. Čak je prošle godine morala i promijeniti ime", ispričala je Renner.

I.M.
Foto: Bild/AFP

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.