FOTO Pijani šesnaestogodišnjak "parkirao" Corsu na ogradu kuće

Foto: Radio Nova Gradiška

ŠESNAESTOGODIŠNJAK je izazvao prometnu nesreću u Gornjim Bogićevcima, zaustavivši automobil na ogradi. Pod utjecajem alkohola, vozio je Opel Corsu na cesti od Okučana prema Novoj Gradiški, javlja. S obzirom na to da ima 16 godina, nije ni potrebno isticati kako nema vozačku dozvolu.

"Maloljetni vozač u nedjelju je oko 9.20 sati upravljao automobilom Gornjim Bogićevcima i u jednom trenutku, zbog neprilagođene brzine u zavoju, izgubio nadzor nad upravljačem vozila. Automobil je udario u dva kolna ulaza, stablo, u treći kolni ulaz, potom kapiju, pa u zid kuće, da bi se na kraju stražnjim krajem popeo na kapiju", javlja policija.



Uzeo auto bez očeva znanja


"Vozaču je pružena liječnička pomoć u bolnici u Novoj Gradiški, gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđen. Vozač je alkotestiran i očitana mu je koncentracija od 1,16 promila alkohola u krvi. Protiv vozača slijede prekršajne prijave", javljaju iz Policijske uprave brodsko-posavske.

Maloljetnik je u nesreći dobro prošao, a sreća je da je bio sam u autu pa nije još nekoga teže ozlijedio. Mladić je uzeo automobil bez očevog znanja, neslužbeno javlja Glas Slavonije.


 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.