Engleski nogometaš brutalno prebio djevojku. Skočila je s balkona da se spasi

Screenshot/Foto: Facebook

Na društvenim mrežama se pojavila snimka brutalnog napada tijekom kojeg je u ožujku ove godine engleski nogometaš udarao i davio svoju djevojku. Shaquille McDonald, bivši nogometaš klubova Derby County i Birmingham City, u napadu je ljubomore napao Amy Beckley u centru Birminghama nakon što je razgovarala s izbacivačem. Zatim ju je, na putu prema njezinoj kući, natjerao da uđe u taksi, ugrizao za lice i šamarao. 

Kada su stigli do stana 29-godišnjakinje, McDonald ju je zgrabio za vrat i bacio na pod. Nakon toga ju je u stanu više puta davio. Djevojka se toliko preplašila za svoj život da je skočila s balkona kako bi pobjegla, piše Daily Mail. McDonald (28) je prošloga tjedna osuđen na dvije godine i osam mjeseci zatvora nakon što je priznao krivnju za napad i zadavanje tjelesnih ozljeda. Tijekom suđenja se doznalo da je nogometaš 2017. kažnjen zbog sličnog napada na bivšu djevojku. 

Prvo ju je obasipao ljubavlju i darovima

Beckley je kazala kako je izlazila s njim šest tjedana i da ju je za to vrijeme obasipao ljubavlju i darovima. No sve se promijenilo kada su 3. ožujka izašli zajedno navečer van. Nogometaš ju je optužio da flerta s izbacivačem kojeg je poznavala dok je radila kao vatrogaskinja. 

McDonald joj je uzeo mobitel i ključeve, rekao joj je da je lažljivica i kurva, a zatim ju je napao i pozvao taksi. U taksiju ju je, ispričala je Beckley, ugrizao, izgrebao i šamarao. "Potom je izašao i uzeo moj mobitel, uhvatio me za vrat i odvukao u stan. Lupio mi je glavom u zid, a onda sam pala na pod", ispričala je djevojka.  

Beckley je kazala da ju je nogometaš nakon toga uvukao u stan, bacio na krevet i davio. Pritom joj je rekao: "Uspavat ću te, ne možeš ništa učiniti." Kada je izašao iz sobe, Beckley je nazvala policiju, ali nije mogla govoriti. Kada se McDonald vratio, opet ju je počeo daviti. 

U jednom trenutku je žrtva uspjela pobjeći. Otrčala je na balkon i skočila s visine od četiri metra. McDonald je 18. listopada osuđen na dvije godine i osam mjeseci zatvora. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.