Dva maloljetnika nasmrt izbola ženu u Australiji

Foto: EPA

41-GODIŠNJA Britanka Emma Lovell, podrijetlom iz okolice Ipswicha, nasmrt je izbodena 26. prosinca tijekom provale u njezin dom u Australiji. Policija je potvrdila da je 41-godišnjakinja preminula nakon što se suočila s uljezima u svom domu u North Lakesu, prenosi Sky News

Njezin 43-godišnji suprug Lee Lovell, koji je također izboden, novinarima je kazao da je njegova obitelj "shrvana". "Emma je povezivala našu obitelj. Bila je tako lijepa osoba. Svi smo jednostavno shrvani zbog njezina gubitka. To je besmisleno. Ne znam zašto ljudi to rade", rekao je Lee.

Počinitelji su otprije poznati policiji

Dvojica mladića od 17 godina optužena su za ubojstvo. U policijskom priopćenju je navedeno da se svađa dogodila na adresi u Whitfield Crescentu te da se potom "prenijela u dvorište". Dvojica počinitelja su pobjegla pješice prije dolaska policije. "Istražitelji su pomoću tima pasa locirali četiri tinejdžera na obližnjoj lokaciji malo prije 4 sata ujutro", priopćili su iz policije. 

Dva 17-godišnjaka su optužena za ubojstvo, pokušaj ubojstva i ulazak na tuđi posjed. Obojici je odbijena policijska jamčevina i pojavit će se na dječjem sudu u Brisbaneu. U međuvremenu, drugi 17-godišnjak i 16-godišnjak nastavljaju pomagati policiji u istrazi. Policija je navodno potvrdila da su sva četiri maloljetnika otprije poznata policajcima.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.