I dalje se traga za njim: Bjegunac iz Zagreba ima 22 godine, traži ga Interpol

JUČER u poslijepodnevnim satima na zagrebačkom Vrbiku policiji je pobjegao jedan osumnjičenik. Sve se dogodilo kod križanja Avenije grada Vukovara sa Savskom cestom.

Muškarca su oko 16 sati vodili na ispitivanje, a u jednom trenutku uhićenik je odlučio pobjeći te je s lisicama na rukama, kako smo od svjedoka saznali, bos istrčao iz kombija zaustavljenog na stražnjoj strani Zagrepčanke, udario policajca te otrčao niz ulicu u smjeru istoka kroz Vrbik.

Na terenu je bila i interventna policija.

Iz policije još nema službene potvrde o čemu se točno radi.

No, kako neslužbeno doznajemo, radi se o 22-godišnjaku kojega traži Slovenija zbog razbojništva. On je uhićen 17. kolovoza u večernjim satima na području zagrebačkog Maksimira, a tijekom jučerašnjeg dana trebao je biti priveden u Županijsko državno odvjetništvo.  Zagrebački policajci su ga prevozili u popodnevnim satima, a prilikom izlaska iz vozila 22-godišnjak, vezan lisicama, napao je policijskog službenika i ozlijedio ga te pobjegao.

Božinović: Policija intenzivno traga za bjeguncem

Davora Božinovića novinari su danas pitali ima li novih informacija o jučerašnjem bjeguncu.

"Koliko je meni poznato, zagrebačka policija intenzivno traga za njim. Radi se o zahtjevu Interpola, osoba je bila kriminalna prema imovinskim deliktima. Ja se nadam da će policija to brzo riješiti.

Morate znati da se svaki dan provode europski uhidbeni nalozi. Samo jučer su bile uhićene četiri osobe temeljem toga", komentirao je Božinović.

Više informacija o bjeguncu od zagrebačke policije očekuje se tijekom dana.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.