Detalji tragedije: Curica (4) u BiH umrla u autu, u njemu je bila dva sata

Ilustracija: Klix.ba

ČETVEROGODIŠNJA djevojčica tragično je preminula u okolici Banje Luke u BiH nakon što je satima bila u automobilu koji je satima bio na suncu.

Curica je pronađena mrtva u automobilu u selu Donja Piskavica, a obdukcijom je utvrđeno da je umrla od toplinskog vala.

Tužiteljstvo Banje Luke navodi kako je djevojčica, bez znakova života, pronađena u subotu oko 16:30 u automobilu koji je bio parkiran u dvorištu obiteljske kuće, piše Avaz.

Pokušala ju je spasiti

Prema preliminarnim rezultatima istrage, djevojčica se igrala u vozilu koje je bilo parkirano na suncu. Nije za sada poznato koliko je točno vremena provela u automobilu, ali se pretpostavlja kako se radi o duljem periodu.

"U automobilu je provela najmanje dva sata, što je dovelo do pregrijavanja tijela i smrti", rekao je za Avaz izvor blizak istrazi.

Djevojčicu je navodno pronašla njena majka, koja je u drugom stanju. Pokušala ju je reanimirati i pozvala hitnu pomoć, no bilo je prekasno. Mještani za Avaz navode da je majka za vrijeme tragičnog događaja bila u kući i uspavljivala mlađeg sina.

Kazali su da bi djevojčica u to vrijeme obično odlazila baki i djedu, no ovoga puta se otišla igrati u auto. Ušla je u otključano vozilo koje je cijeli dan stajalo na suncu te je preminula od toplinskog udara.

Tužiteljstvo je pokrenulo istragu događaja, a naložena je i obdukcija.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.