Darinko Kosor: Da se prezivam Sanader ili Kalmeta bilo bi mi neugodno

HSLS je danas u Zadru predstavljao listu za 9. izbornu jedinicu, a predsjednik stranke Darinko Kosor tijekom skupa nije štedio ni HDZ ni Kukuriku koaliciju.

"Da se prezivam Sanader ili Kalmeta stvarno bi mi bilo neugodno. U Zadru se ni čistačica ne može zaposliti bez HDZ-a, a baš ovdje su najviše bili spojeni mafija i vlast, ali ćemo to promijeniti nakon izbora", kazao je Kosor, pritom se "opravdavši" zbog svog prezimena koje također nije baš popularno.

"Nećemo bit blaži ni prema Kukuriku koaliciji. Kako Čačić može govoriti da građani koji neće glasati za Kukuriku nisu normalni? Možda on nije normalan", kazao je.

Okupljenima se obratio i nositelj liste za 9. izbornu jedinicu Dražen Budiša, koji HSLS vidi kao alternativu dvama političkim blokovima "koji samo lakiraju i obmanjuju građane".

"Treba se suprotstaviti političkim demagogijama s lijeva i desna koje nam ne nude rješenje krize. Najveći argument Kukuriku koalicije je negiranje sposobnosti HDZ-a, a pritom je u aferama izgubljeno 11 milijardi kuna", izračunao je povratnik u politiku Dražen Budiša.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.