Ćorića novinari pitali što je radio u klubu: "Nemam komentara"

Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL, Index

MINISTAR gospodarstva Tomislav Ćorić danas je pred novinarima odgovarao na pitanja o Janafu, ali na većinu pitanja odgovorio je s "Nemam komentara" te poručio da će sve reći istražnim organima.

"Ponovit ću ono što sam rekao prošli tjedan - Uskok, DORH, dakle institucije koje su određene za istraživanje u RH, bave se svojim poslom.

S druge strane, ministarstva, odnosno vlada, bave se svojim poslom, vodimo ekonomsku i ostale politike. Naše su dodirne točke minimalne. Naravno, u Hrvatskoj svatko ima pravo promišljati na svoj način, ja ne mogu pobjeći od toga, pa tako i gospodin predsjednik ima pravo izražavati svoje teze. Nemojte me, molim vas, tražiti da to komentiram", kazao je Ćorić, prenosi HRT.

Što je radio u klubu?

"Ukoliko bude potrebno prema nadležnim institucijama, objasnit ću svaki detalj svakoga dana svoga funkcioniranja. I tu stajem. Daljnjih komentara nemam", rekao je Ćorić ne želeći novinarima otkriti što je radio u klubu kao što su to učinili Aladrović i Butković, prenosi N1.

"Aladrović i ja nismo kumovi"

"Nismo kumovi, ali je teza vrlo simpatična. Svašta se čulo u zadnje vrijeme. Hrvatska javnost se već desetak dana zabavlja stvarima za koje držim da su ispod svake razine. Naravno da treba propitivati svaki sustav, ali propitivati tko je, što, kad jeo i koliko je tko čega pojeo, to je ispod svake razine", kaže Ćorić.

Evo kako je tekao drugi dio razgovora:

Milanović je sam pričao o hrani...

"Nemam komentara."

Uzeo vas je u zaštitu...

"Nemam komentara."

Pa zašto tolika tajanstvenost?

"Nije tajanstvenost. Hrvatsku javnost treba zanimati funkcioniranje ministarstva, treba i propitkivati ponašanje na svim razinama", rekao je Ćorić.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.