Coca-Cola: Rezultati vještačenja donose jasnoću našim kupcima

Ilustracija: Borna Filic/PIXSELL

COCA-Cola se poslijepodne oglasila novim priopćenjem, trećim danas.

Priopćenje dolazi nakon što su objavljeni rezultati vještačenja u kojima je otkriveno da je u boci Romerquellea bila nekakva lužnata tekućina. Kako je rekao ministar Vili Beroš, moguće je da je netko greškom ulio tekućinu u bocu.

Također, Beroš je rekao da je ovaj slučaj u Rijeci jedini slučaj trovanja te da svi drugi slučajevi u kojima se sumnjalo na trovanje nisu povezani niti je riječ o trovanju.

"Nakon sveobuhvatnih analiza više naših proizvoda, Ministarstvo unutarnjih poslova danas je izvijestilo da je utvrđen jedan izolirani incident u Rijeci koji je povezan s jednom bocom Romerquelle Emotion Blueberry Pomengranate", piše Coca-Cola.

"Pozdravljamo jasnoću koju će rezultati ispitivanja donijeti našim potrošačima i kupcima nakon nesigurnosti prethodnih dana, a misli su nam i dalje s osobom koja je pogođena incidentom.

U interesu javne sigurnosti, naš prioritet posljednjih dana bio je pružiti vlastima potrebno vrijeme za dovršetak analiza, a mi ćemo nastaviti podržavati policiju s potpunom transparentnošću dok rade na incidentu u Rijeci.

U Hrvatskoj poslujemo više od 55 godina i uvijek smo održavali najviše standarde kvalitete. Cijenimo dugogodišnje odnose koje imamo s našim potrošačima i kupcima te im iskreno zahvaljujemo na podršci i strpljenju tijekom ovog iznimno izazovnog vremena", piše Coca-Cola.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.