"ČEKAJTE NAREDBU ZA EVAKUACIJU" Stanovnici Črnomerca panično nas zovu, evo o čemu se radi

Foto: Press foto

ČITATELJI su nas obavijestili kako se na području Črnomerca čuju sirene, a preko razglasa se poziva na čekanje naredbe za evakuaciju, pa smo provjerili o čemu se radi.

Kako smo doznali Zagrebačka pivovara provodi redovitu godišnju vježbu evakuacije za slučaj izvanrednog događaja.

Djelatnici Zagrebačke pivovare d.o.o. na lokaciji u Ilici 224, u petak, 24. veljače, s početkom u 9.30 sati sudjelovat će u redovitoj godišnjoj vježbi evakuacije za slučaj izvanrednog događaja. U vježbi će sudjelovati svi zaposlenici te posjetitelji i vanjski izvođači koji se u tom trenutku zateknu na navedenoj lokaciji. Vježba evakuacije trajat će oko 30 minuta.

"Za potrebe izvođenja vježbe koristit će se elektronička sirena (jedno uključivanje u trajanju od 60 sekundi), u kombinaciji sa zvučnom porukom kojom ćemo zaposlenike i ostale građane izvijestiti da se radi o vježbi s uputama za postupanje. Također će u to vrijeme prema Zagrebačkoj pivovari, sa uključenim sirenama, krenuti vatrogasci iz JVP u Savskoj. Cilj vježbe je utvrditi efikasnost odaziva u slučaju izvanredne situacije. Prije početka vježbe sve nadležne službe, uključujući Centar 112, bit će obaviještene da će se aktivirati sirena za potrebe vježbe evakuacije.", izvijestili su iz Zagrebačke pivovare.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.