Čeda Jovanović u Beogradu bacio stolicu na lokal, priveden je. Tvrdi da su ga napali

Slika je ilustrativna i nije s jučerašnjeg događaja Screenshot: YouTube

VOĐU Liberalno-demokratske stranke u Beogradu Čedomira Jovanovića policija je odvela nakon što je sinoć napravio incident u jednom lokalu u Novom Beogradu, javlja Tanjug pozivajući se na beogradske medije.

Mediji javljaju da se Jovanović verbalno sukobio sa zaposlenicima lokala, a potom lokal gađao stolcem, te dodaju da je taj nekadašnji suradnik premijera Srbije Zorana Đinđića u posljednje vrijeme više puta upao u slične nevolje.

Jovanović kaže da su ga ovaj put napali huligani.

"Baš me briga što pišu tabloidi"

"Ovdje su kamere, i oko ovih zgrada su kamere, neću pričati ništa dalje. To je sve snimljeno, pa neka se gleda. Kao i do sada, baš me briga što pišu tabloidi, neka slave ti huligani, ali ja im se neću sklanjati s puta. Ovdje živim, tu mi je obitelj, i tko god misli da ću se ja sklanjati njima s puta, vara se", rekao je Jovanović u razgovoru za Telegraf.

"Ovdje me redovito čekaju kao i sinoć. Evo, to je taj demolirani lokal. Jesam li bacio stolicu u ovo staklo, jesam, zato što oni samo taj jezik razumiju i nijedan drugi", dodao je Jovanović.

"Ovdje živim, svako jutro idem ovdje u pekaru"

"A to što je ovo staklo problem, a nije problem Beton hala, njihovo divljanje, skidanje gaća, maltretiranje svakog poštenog čovjeka, to sa mnom ne može proći. Niti da to očekuju od mene. Ovdje živim, svako jutro idem ovdje u pekaru. Nisam ja došao kod njih, nego oni kod mene.

Žao mi je, tu su bili ljudi. Nisu krivi. Nemam nikakve veze sa njima. Oni rade, zbog toga mi je žao. Neka ne dolaze kod mene. Neka me zaobilaze na ulici, apsolutno me ne zanima, ništa me ne obvezuje. Da nisu došli, da me nisu napali, ne bi ništa od toga bilo", zaključio je Jovanović.

On je nakon pada Slobodana Miloševića 2000. godine bio šef zastupničke skupine vladajuće koalicije Demokratska opozicija Srbije u skupštini Srbije, a potom i potpredsjednik srpske vlade. Jovanović je jedini značajniji srpski političar koji je javno podržavao neovisnost Kosova. Jedan je od rijetkih tamošnjih političara koji je Republiku Srpsku nazvao genocidnom tvorevinom.

Prije četiri godine gostovao je kod Aleksandra Stankovića u emisiji "Nedjeljom u 2".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.