Buna u Hvaru: Potjeran iz Carpe Diema jer radi za konkurenciju

BUNA U HVARU. Cijeli grad je na nogama zbog neugodnog incidenta koji se sinoć zbio u uvali Stipanska na otočiću Marinkovac na Paklenim otocima.

"Ovako više ne može..."

Suvlasnik Carpe Diem Beacha Danijel Svirčević s dva izbacivača sa otoka je izbacio 22-godišnjeg Antonija Dujmovića, koji kao kuhar radi u konkurentskoj Venerandi Kažimira Markića.

Nisu ga udaljili samo s plaže na kojoj Svirčević nezakonito drži centralni objekt, nego s otoka, na kojem Dujmovićeva obitelj ima i komad zemlje! Usto mu je zabranio da dolazi u Carpe Diem na hvarskoj rivi.

Ovakvo ponašanje Danijela Svirčevića šokiralo je hvarskog gradonačelnika Pjerina Bebića. "Pa to je nečuveno. Neće valjda Svirčević postavljati uvjete tko može kamo ići. Što možemo sutra očekivati? Neće više ovako ići", ogorčen je Bebić.

O incidentu će raspravljati i na Gradskom vijeću Hvara u ponedjeljak.

"Momak je provocirao..."

Tia Svirčević, sestra Danijela Svirčevića, kaže da je Dujmović provocirao goste i govorio kako će Svirčevića "progutati mrak". "Kad smo čuli što priča gostima, zaštitari su ga zamolili da napusti Marinkovac", kaže Tia Svirčević.

"Nisam provocirao. Jedini je problem što radim u Venerandi. Uredno sam platio ulaznicu i piće kad su došli Svirčević i dva zaštitara. Rekao im je: "Vodite tog klinca", a oni su me uhvatili pod ruku i odveli. U Hvaru sam odmah sve prijavio policiji. Mislim da mi nitko ovako ne može braniti kamo ću", kaže Dujmović.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.