UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE Objavljeni prizori mučenja i ubojstva dječaka u Venezueli

Screenshot: news.com.au
 
PORTAL news.com.au objavio je uznemirujuće prizore iz snimke ubojstva dječaka u Venezueli koja je poslana australskim novinarima.
 
Snimka koju je prijatelj poslao australskim novinarima Paulu Corcoranu i njegovoj supruzi prikazuje brutalno ubojstvo dječaka u Venezueli. Na snimci se čuje glas muškarca koji na španjolskom govori nešto o kući i novcu, a zatim nožem kreće prema nesretnom dječaku, kojem je prije ubojstva odrezao uši.
 
 
"Nisam mogao pogledati više od prvih par sekundi snimke"
 
"Nisam mogao pogledati više od prvih par sekundi snimke jer je zaista užasna", rekao je Corcoran za news.com.au. Dječakovo ubojstvo opisano je kao smaknuće narko kartela, preokrutno i prekrvavo da bi objavili cijelu snimku.
 
Narko karteli u Venezueli i Meksiku otimaju svoje protivnike, muče ih, ubijaju i sve snimaju kao znak upozorenja, piše news.com.au. Smatra se da je dječak sa snimke žrtva bandi koje su formirane u nasilnim zatvorskim sustavima, specijaliziranih za otmice, iznude i smaknuća, koje rade za kartele u Venezueli.
 
Venezuela tone sve dublje u krizu i nasilje u državi je sve veće. Statistike objavljene 2016. pokazale su da je Venezuela druga država na svijetu s najviše nasilja među državama koje nisu pogođene ratom, a na istom mjestu bila je i prošle godine. 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.