Britanka ubijena nakon što je otkazala vjenčanje

JULIE SUDLOW, 41-godišnja Britanka i majka četvero djece, pronađena je u petak mrtva u lokvi krvi u bungalovu u Hampshireu, svega nekoliko dana nakon što je otkazala vjenčanje. Prema pisanju Daily Maila, s dva uboda nožem ubio ju je muškarac koji se potom bacio pod vlak.

Veza od nekoliko mjeseci

Julie je, naime, još nedavno bila u romantičnoj vezi od nekoliko mjeseci s muškarcem za kojeg se planirala udati. Međutim, veza je ubrzo pukla pa je i "veliki dan" otkazan. Policija je dovela u vezu njezino ubojstvo sa smrću muškarca koji se istog dana bacio pod vlak. Iako je potvrđeno da su se međusobno poznavali, policija još ne želi reći je li spomenuti muškarac bio njezin zaručnik.

Dolazio na motociklu

Nakon što se prije dvije godine rastala od supruga s kojim je bila u braku 20 godina, Julie je nastavila živjeti u njihovoj obiteljskoj kući u Abingdonu. Njezini prijatelji tvrde da je njezin novi partner redovito na motociklu dolazio po nju, kao što su potvrdili i da su već dogovorili vjenčanje u matičnom uredu te limuzinu i fotografa za svadbu. Njezina četiri sina i bivši suprug jučer nisu bili u stanju pričati o njezinoj smrti, no jedan je sin samo na društvenoj mreži Facebook uspio napisati: "Mama, jako mi nedostaješ".

Policija za smrt trenutno sumnjiči samo muškarca koji se bacio pod vlak te pokušava utvrditi koliko su bili međusobno povezani. Susjedi tvrde da se par tek nedavno doselio u bungalov u Waterloovilleu, gdje je Julie pronađena mrtva.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.