Britanka spasila tri sina iz požara pa poginula zajedno s kćeri

BRITANKA je spasila svoja tri sina iz goruće kuće i vraćajući se po kćer poginula zajedno s njom, javlja britanski tisak.

Trojica dječaka su ozlijeđena - jedan od njih je kritično dok su druga dva puštena iz bolnice. U požaru u velškom gradiću Swansea poginule su majka i njena četverogodišnja kćer, Michelle i Courtenay Thomas.

Navodno je 39-godišnja majka pripremala čaj za djecu kad se kuća odjednom zapalila, pretpostavlja se zbog curenja plina.  Susjedi koji su svjedočili cijelom događaju kažu kako je požar bio iznimno jak i brz te se proširio po cijeloj kući u roku nekoliko minuta.

Susjedi pomagali, ali vatra je bila prejaka

Michelle je zatim izvukla svoje sinove 14-godišnjeg  Jasona, 12-godišnjeg  Aidana i devetogodišnjeg Jordana  iz goruće kuće. Nakon toga je povikala utrčala u kuću kroz plamen, ali nije uspjela izvući kćer. Spašeni sinovi su za to vrijeme kucali susjedima na vrata i molili ih za pomoć. Susjedi su pokušavali gasiti požar i donijeli su ljestve, ali vatra je bila prejaka.

"Žrtvovala se, očajno je željela izvući Courtenay van, ali poginula je zajedno s njom", rekla je jedna od susjeda.

Požar je bio toliko jak da su stradala su dvojica spasioca koji se trenutno nalaze u  bolnici. Jedan od vatrogasaca kaže kako je pravo čudo što se bilo tko uspio izvući živ iz kuće. Točan uzrok požara se još istražuje, ali vatrogasci su uvjereni kako je bio nesretni slučaj.

Otac obitelji bio je na poslu u to vrijeme.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.