Britanac vitlajući s dva noža nasmrt izbo suprugu zbog svađe oko PlayStationa

NAKON što je shvatio kako mu je partnerica postala ovisnik o računalnoj igri Grand Theft Auto, 62-godišnji Malcolm Palmer s dva ju je noža izbo dvadeset puta po prsima.

Carol Cannom, 46-godišnja majka troje njihove djece, umrla je od zadobivenih ubodnih rana te je na taj način završila 30-godišnja veza. Njihova veza postupno se pogoršavala od onog trenutka, kad su desetogodišnjem sinu kupili igraću konzolu Sony PlayStation.

"Carol je ubrzo postala ovisna o igricama. On je bio vrlo nesretan količinom vremena koje ona provodi za igraćom konzolom", kazao je na sudu tužitelj John Pinni. Isto tako, Palmer je posumnjao kako njegova nevjenčana supruga ima i ljubavnika te je jednostavno podivljao kad mu je kazala kako želi da se odseli.

Ubio ju je prošlog studenog, a ubojstvo je čuo njihov sin James, koji je pozvao policiju, nakon čega mu je otac istrgnuo slušalicu iz ruke i policiji priznao kako je ubio partnericu. "Žao mij. Mislim da sam je ubio", kazao je tada Palmer. Sud će presudu u njegovom slučaju donijeti prekosutra.

B.V.
Foto: Daily Mail

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.