Bombaški napad u Beogradu: Muškarac teško ozlijeđen u eksploziji

KAO U SCENARIJU kakvog napetog američkog krimića, Nikola Sandulović je u ponedjeljak iza 23 sata ušao u svoj automobil marke Chevrolet, parkiran u Zemunu. U trenutku kada je okrenuo ključ u bravi u namjeri da upali motor automobil je odletio u zrak, a Sandulović je u potpuno uništenom vozilu teško ozlijeđen, prenio je danas beogradski B92.

Policija je u istrazi ustanovila kako je pod suvozačko sjedalo u Sandulovićevom vozilu bila postavljena eksplozivna naprava koja se aktivirala u trenutku paljenja motora.

Vlasnik vozila je s teškim ozljedama glave i nogu prebačen u bolnicu, a eksplozija je ozlijedila i dva slučajna prolaznika, koji su također prebačeni u jednu beogradsku kliniku i njihovo je stanje stabilno.

B92 podsjeća kako je vlasnik vozila Nikola Sandulović i prije bio meta sličnih napada. U veljači 2006. godine u dvorište njegove obiteljske kuće u Beogradu bačena je bomba koja na sreću nikoga nije ozlijedila, no on je odmah u medijima objavio kako nudi nagradu od 100,.000 eura osobi koja mu dojavi ime naručitelja toga napada.

Njegovo se ime nalazi i na  policijskom popisu osoba za koje se sumnja da pripadaju beogradskom podzemlju ili pak surađuju s njim. 2003. godine je uhićen u masovnoj akciji kodnog imena "Sablja", u kojoj je pohvatan veliki broj osoba koje su sudjelovale u organizaciji i realizaciji atentata na tadašnjeg premijera Srbije Zorana Đinđića, no tada protiv njega nije podignuta kaznena prijava. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.