Bandić potpiruje vatru: Pridružit će nam se jedan član Milanovićeve koalicije

Foto: FAH

NAKON što tri tjedna zaredom parlamentarna većina nije bila na okupu za glasovanje, samo se potkrepljuju priče o mogućem preslagivanju u Saboru.

Opet je tomu svoj doprinos dao i Milan Bandić odgovarajući na kritike zbog stalnih izostanaka zastupnice iz njegova kluba Sandre Perković.

"Dok ne završi Olimpijada Sandra Perković bit će odsutna, Sandru ćemo iskompenzirati s čovjekom iz Hrvatska raste", kazao je Bandić za HRT, ali nije htio otkriti o kome se točno radi.

Nakon nepostignutog kvoruma u Saboru, slijedile su ostavke Gordana Jandrokovića i Davorina Mlakara na mjesta potpredsjednika Kluba zastupnika HDZ-a. Predsjednik Kluba zastupnika HDZ-a Ivan Šuker ne smatra se odgovorim. No, kaže, bude li se to od njega tražilo, dat će ostavku.

Za zastupnike Mosta to je samo dokaz više da su promjene nužne. "To nam daje još povoda da nastavimo s inicijativom da se saborski zastupnici plaćaju ovisno o svom radu", smatra Miroslav Šimić iz Mosta.

Silvano Hrelja iz Hrvatske stranke umirovljenika kaže da u bližoj budućnosti ne očekuje nikakve promjene. "Vjerojatno će se neki pokazatelji više vidjeti nakon skupštine ili konvencije HDZ-a, ovisno kako će se oni poslagati", kazao je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.