Bandić potajno posjetio Lučko u pratnji HDZ-ovca



DOK JE cijeli glavni grad već danima glavna tema svih medija zbog događaja oko Varšavske ulice i polulegalnog raskopavanja, gradonačelnik Milan Bandić odlučio je u pratnji HDZ-ovog zastupnika potajno posjetiti Lučko i prošetati se tim kvartom.

Iz nepoznatog razloga novinari nisu pozvani na Bandićev obilazak Puškarićeve ulice u Lučkom, gdje je Bandić s HDZ-ovim zastupnikom Tomislavom Babićem gledao radove na izgradnji sustava odvodnje u gradskoj četvrti Novi Zagreb.

Tek nakon Bandićevog odlaska objavljeno je priopćenje sa slikom, koja podsjeća na famozni predizborni plakat Bandića kako šeta zagrebačkom četvrti. Obišao je i lokaciju budućeg dječjeg vrtića koji će primati 80-ak djece, koliko trenutno i nedostaje na području Gradske četvrti, a društvo mu je pravio Zvonimir Šostar, pročelnik Gradskog ureda za zdravstvo.

Paradoksi

Iz Bandićevog ureda nisu objasnili zašto je gradonačelnik odlučio Lučko obići u tajnosti iako je dobro poznato da Bandić iznimno voli na slične izlete pozvati sve medije koji u tom trenutku nemaju ništa pametnije raditi. Moglo bi se reći da se odlučio nastaviti sakrivati od javnosti, u kojoj se od izbijanja novog skandala oko Varšavske nije previše pojavljivao.

Zanimljivo je da je Lučko obilazio u pratnji HDZ-ovog zastupnika Gradske skupštine Babića, i to upravo u trenutku u kojem je predsjednik Kluba zastupnika HDZ-a u skupštini, Jasen Mesić, sasuo paljbu na Bandića, rekavši da je jednako kriv za Varšavsku kao i SDP.

Čini se da se "pakt o nenapadanju", o kojemu je nedavno pričao novi šef zagrebačkog HDZ-a, ministar Gordan Jandroković, ne odnosi na javne nastupe. U međuvremenu, nema razloga da se na mjesnoj razini dobra suradnja ne nastavlja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.