Anto Đapić zaprijetio na Facebooku: Vidjet ćete vi što znači moja kaša!

POČASNI predsjednik HSP-a Anto Đapić otvorio je novi front! Na Facebooku se upustio u prepucavanje sa odmetnutim članstvom. Počasni je napao narodnim poslovicama i čini se da se pobunjenicima ne piše dobro. Jednom je poručio da će vidjeti što znači kusati njegovu kašu, ma što to značilo. Komentar počasnog predsjednika prenosimo u cijelosti. 

Kaša Ante Đapića

"Ej, Damire legendo, šta si se ti to nakusa? Moje kaše? Nisi ti nikad okusio moje kaše. Čuj, nemoj si davati značaj koji nisi nikad imao. Prati ovih dana događaje. Vidjet ćeš i prepoznati što znači kusati moju kašu!", napisao je Đapić na Facebook stranici HSP-a Split, u kojem je ovih dana posebno napeto.

Kako smo već izvijestili, u 12 sati dva puta je promijenjena brava, samo što ona druga još nije bila stavljena kada su Đapićevci jutros primali novinare na tiskovnu konferenciju. Preko rupe u vratima nalijepili su foliju. Da ne upada prašina, otkrio nam je danas povjerenik HSP-a za Splitsku županiju Josip Matković, koji je uvjeren da donedavni šef splitske podružnice Hrvoje Tomasović broji svoje posljednje sate u HSP-u.  

Što je bilo na predsjedništvu?

S velikom neizvjesnošću čekaju se vijesti sa danas održanog predsjedništva HSP-a. Upitno je hoće li biti dovoljno članova za kvorum. Neki su izbačeni, a neki na zimovanju. Pretpostavlja se da će među prvim odlukama biti ona o izbacivanju Tomasovića iz stranke.

Možda nema vijesti s predsjedništva, no zato je počasni predsjednik odmah reagirao nakon večerašnjeg Dnevnika 3 HTV-a te iznio svoja zapažanja o prilogu u kojem su svoje rekli tajnik Vlado Jukić i Hrvoje Tomasović. Počasni je zauzeo jasan gard. Jukić super, Tomasović ništa ne valja. Još gore je prošao šef Dubrovačko-neretvanskog HSP-a Denis Šešelj, koji je dobio poseban prostor u komentaru počasnog na Facebook stranici HSP-a Split.

"'Rvoje, dobro ti stoji mantil, al' jes vidio viteza, glavnog tajnika?"

"'Rvoje, pun si legaliteta i legitimiteta, a i dobro ti stoji mantil, a tek debeli zlatni lanac... kao pravi splitski galeb. Ali jes' vidio viteza, glavnog tajnika? Mirno, odmjereno, svjestan svoje pozicije i nadmoći, informacije i iskustva. S tim čovjekom nitko nije dobio bitku. Na krivog ste se namjerili. Promatrat ću sa strane tijek događanja, ali mi je jedno ža', a to je, da nije moj prijatelj Denis & Denis spomenut u prilogu, a toliki trud ovih tjedana je uložio. A ja čovjek u totalnoj mirovini pa nemere proć bez mene", napisao je Đapić netom nakon odgledanog priloga.

Za dom spremni!

Imao je i savjet za pobunjenike s juga. "Znate onu narodnu. Veži konja di ti gazda kaže. Morate učiti iz narodnih poslovica. Ali imate vremena, pred vama je blistava politička perspektiva. Samo nemojte protiv Vlade Jukića. To je kao da golom stražnjicom ježa plašite", poručio je počasni Tomasoviću i njegovima, oprostivši se pravaškim pozdravom "za dom spremni"!

Eto. Sad se zna, da ništa, kako on sam kaže, nemere proć bez njega. Jednog i jedinog. Ante Đapića. Toliko o povlačenju. Jednom predsjednik, zauvijek predsjednik.

Đapić k'o i Sanader: Psi laju, a karavane prolaze

Đapić je, inače, u Dnevniku 3 i sam prokomentirao situaciju u stranci. Kao veliki ljubitelj narodnih mudrosti odlučio se za onu "psi laju, a karavane prolaze". Baš je isto rekao još jedan počasni predsjednik, i to nitko drugi do Ivo Sanader kad se u ljeto 2010. godine osvrnuo na slučaj Hypo banke. I nije neki uzor.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.