Amerikanka (18) pokušala unajmiti čovjeka da joj ubije sina (3)

Foto: Miami-Dade County Court

Jazmin Paez (18) iz Miamija optužena je da je ovog tjedna pokušala unajmiti ubojicu da ubije njezinog trogodišnjeg sina. 

Istražitelji su rekli da ih je u utorak kontaktirao muškarac koji vodi lažnu web-stranicu za unajmljivanje ubojica i prijavio da je žena kontaktirala operatera kako bi dogovorila ubojstvo svog djeteta, piše ABC.

Prema policiji, osnivač web-stranice stvorio je internetsku stranicu kako bi uhvatio i zaustavio one koji žele unajmiti ubojicu. Policija kaže da je osumnjičena dala adresu i fotografiju djeteta kako bi ubojici olakšala posao.

Tražila da se dijete ubije do četvrtka

Policija je provjerila vjerodostojnost informacija administratora stranice pa uhitila mladu majku. Prema istražiteljima, žena je tražila da se posao završi do četvrtka. Tražila je da se njezino dijete odvede negdje daleko i što prije ubije.

Policija je ušla u trag IP-u računala koje je 18-godišnjakinja koristila za slanje zahtjeva lažnoj web-stranici. Policija je otišla na kućnu adresu odakle je računalo koristila, te su razgovarali s djetetovom bakom. Dječaka je policija pronašla u kući živog i zdravog.

Istražitelji se predstavili kao plaćeni ubojice

Istražitelji su se potom predstavili kao unajmljeni ubojice pa razgovarali s majkom djeteta koja je potvrdila zahtjev i pristala platiti 3000 dolara za ubojstvo sina. Nakon toga je Paez uhićena.

Istražiteljima je rekla da je u romantičnoj vezi s osobom kojoj se ne sviđa što ona ima dijete i da je zbog toga došlo do prekida, piše CNN. Paez se u srijedu pojavila na sudu i dobila pravnog zastupnika preko ureda javnog branitelja. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.