Željka Markić izbacila dubrovačkog novinara s predavanja

Foto: Hina

PREDSJEDNICA građanske inicijative 'U ime obitelji' Željka Markić izbacila je novinara portala Dubrovački dnevnik s predavanja 'Obiteljsko obogaćivanje' koje je održano danas u hotelu Neptun u Dubrovniku, piše Dubrovački dnevnik.

Željka Markić u Dubrovniku boravi na poziv Vijeća za život i obitelj Dubrovačke biskupije u čijoj se organizaciji od petka 15. studenog u hotelu 'Neptun' održava obiteljska škola. U sklopu trodnevnog duhovnog susreta Markić je uz pomoć svoga supruga Tihomira održala predavanje 'Obiteljsko obogaćivanje'. Riječ je o programu, odnosno metodi rada koja služi roditeljima i supružnicima kao pomoć u odgoju djece te promične osobni i bračni napredak.

Nakon sat i pol predavanja Željka Markić prilazi novinaru želeći znati na koji način će izvještavati o ovom događaju. Zamolila ga je da razdijeli temu ovog predavanja od referenduma, o kojem će, najavila je na samom početku, biti riječi nešto kasnije. Nakon što joj je novinar to obećao udaljila se da bi samo nekoliko trenutaka kasnije stotinjak okupljenih sudionika izvijestila kako je među njima novinar portala Dubrovački dnevnik.

Prvo ga pozvali da prati sve radionice, a onda izbacili

"Stekla sam dojam da je ovo susret zatvorenog tipa, pa vas molim da izađete i da se vratite poslije kada ćemo razgovarati o referendumu kako se ljudi ne bi osjećali sputano", rekla je Markić na što novinaru nije ostalo ništa drugo nego napustiti dvoranu.

Na e-mail redakcije, kao i na one ostalih medija, stigao je poziv za praćenje susreta. U pozivu se navodi kako su predavanja i radionice otvorene za sve zainteresirane. "Stoga smo se osjetili pozvanima medijski popratiti što to dva tjedna pred održavanje referenduma ima za reći trenutno najtraženija javna osoba u Hrvatskoj", piše novinar Dubrovačkog dnevnika.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.