Zelena stranka: Milanoviću, pobrini se za svoju zemlju!

Foto: Hina

UMJESTO da obilazi Bosnu i Hercegovinu te dijeli savjete, Zoran Milanović bi se trebao pobrinuti za svoju zemlju i za ovih blizu 400.000 nezaposlenih te posrnulo gospodarstvo, kaže Aljoša Babić iz Zelene stranke.

"Očito je da Milanoviću bolje ide vanjska politika nego pokretanje hrvatske ekonomije, koja je u rasulu i u kojoj propadaju generacije mladih ljudi koji završavaju škole i fakultete s minimalnom šansom da će naći posao u struci te se pretvaraju u konobare i zaštitare.

Smiješno je da je Zoran Milanović prije odreagirao na stanje u drugoj zemlji nego na katastrofu u Gorskom kotaru, koji se nalazi na samo sat vožnje do Zagreba, za što je premijeru trebalo gotovo 5 dana.

Milanović je još jedan u nizu hrvatskih političara koji ima strašnu želju da uređuje u Bosni i Hercegovini te da kreira njihovu politiku. Ako Milanoviću fali uzbuđenja i prosvjeda u vlastitoj zemlji, sigurno je da će ovakvom politikom jako brzo dovesti do toga da će prosvjede morati smirivati u svojoj zemlji umjesto da dijeli savjete susjedima", stoji u priopćenju Zelene stranke.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.