Zelena stranka: Dobrodošli u Konzumopoli!

ZELENA stranka se u priopćenju naslovljenom "Dobrodošli u Konzumopoli" pita do kada će hrvatski građani sufinancirati raskošan život obitelji Todorić i do kada će biti pijuni u hrvatskoj inačici Monopolyja.

"Hrvatska se sve više pretvara u igračku u rukama Ivice Todorića i njegovih poduzeća. Više je nego jasno da Todoriću nitko ne može ništa; niti vlada, niti Ministarstvo financija, ni Linić ni Čačić. Ne samo da ne mogu, nego niti ne žele", piše u priopćenju predsjednik Zelene stranke Aljoša Babić i dodaje kako nakon svakih izbora gledamo isti proces u kojem "pola ljudi iz Todorićeva okruženja ode u vladu, a pola bivše Vlade u Konzum".

"Dok Todorić dila bonove državnim firmama, Vlada batina male obrtnike i poduzetnike"


"Dok Todorić 'dila' bonove sa državnim firmama i nitko ga ni ne smije pitati što se događa, za to vrijeme Vlada i Ministarstvo financija batinaju male obrtnike i poduzetnike i glume pravnu državu", piše Babić te se pita je li to poštena tržišna utakmica i slobodno tržište "u koje se kune ova Vlada" ili protekcionizam na najgori mogući način.

"I sutra će stotine obrtnika i malih poduzetnika staviti ključ u bravu jer nemaju privilegiju da prvi, drugi i tko zna koji potpredsjednik i predsjednik Vlade vode računa o njihovim interesima. I njima i nama preostaje samo da statiramo u velikoj hrvatskoj igri zvanoj Konzumopoli", zaključuju iz Zelene stranke.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.