Zbog nasilja u obitelji priveden bivši SDP-ovac Mislav Žagar

Screenshot: HRT

KAKO doznajemo jučer je priveden Mislav Žagar, nekadašnji HNS-ovac pa SDP-ovac, ugostitelj, građevinar i pomoćnik direktora Autobusnog kolodvora Zagreb. Prije dva mjeseca Žagar je u razgovoru za HRT s Tajlanda poručio kako se ne misli vraćati jer je u Hrvatskoj previše depresivno. No, prije nekoliko dana se vratio i - završio na policiji.

> Mislav Žagar: Sve što je izjavio Vlado Rožić je neistina

Iz policije su nam potvrdili kako je 40-godišnjak priveden zbog nasilja u obitelji, odnosno nad 19-godišnjakom. "Nad 40-godišnjakom i 19-godišnjakom provela se prekršajna obrada te su oba danas predana prekršajnom sucu u Zagrebu", dodaju kratko iz policije.

Kako je za Index kazao Žagarov punac, Vlado Rožić, Žagar i njegova žena, Rožićeva kćer, došli su u stan Rožićevog 19-godišnjeg sina i odnijeli stvari u vrijednosti 20-ak tisuća kuna. Tvrdi i kako je Žagar fizički nasrnuo na njegovog sina zbog čega je priveden na policiju.

Rožić kaže kako vodi brakorazvodnu parnicu te da njegova žena i kćer zajedno sa Žagarom žele otuđiti njegovu imovinu. Kaže kako nemaju ni za režije te da zato njega ucjenjuju. "Već godinama me ucjenjuju jer nemaju novaca", tvrdi Rožić.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.