Stanovnici Novog Zagreba opet nemaju tople vode

ZBOG "završnih radova na zamjeni magistralnog vrelovoda u Utrinama" do sutra ujutro dio naselja u Novom Zagrebu neće imati tople vode.

Toplu vodu do sutra ujutro nemaju stanovnici Utrina, Travnog, Sloboštine, Dugava i Jakuševca. "Ovogodišnji radovi HEP Toplinarstva na vrelovodnoj mreži u Utrinama u završnoj su fazi, a kako bi se novi cjevovod prespojio na postojeći toplinski sustav potrebno je ponovno obustaviti isporuku toplinske energije za dio naselja u Novom Zagrebu. Radovi će se provesti u najkraćem mogućem roku, a potpuna normalizacija opskrbe toplinskom energijom očekuje se 28. kolovoza 2012. ujutro", izvijestili su iz HEP Toplinarstva.

"HEP Toplinarstvo moli potrošače koji tijekom trajanja radova u Novom Zagrebu neće imati toplu vodu za strpljenje i razumijevanje, jer će se poboljšanjem i revitalizacijom vrelovodnog sustava osigurati kontinuirana opskrba toplinskom energijom", zaključuju iz HEP-a. Zbog radova na istom sustavu stanovnici Novog Zagreba su već živjeli bez tople vode od 12. do 15. kolovoza.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.