Skrivao se kraj suda i policije: Uhitili Teklića, Burić i dalje u bijegu

Foto: MUP (Ilustracija)

SPLITSKA policija uhitila je jučer Nandija Teklića, sina pokojnog Kerumovog savjetnika Bare Teklića, koji je više od mjesec dana proveo u bijegu. Teklića su tražili zbog teškog ozljeđivanja dvije osobe. U bijegu je i dalje Tonči Burić, kojeg također povezuju s napadom na dvojicu.

Skrivao se u susjedstvu policije i suda?

Teklić je lociran svega stotinjak metara od splitske Palače pravde i sjedišta policije, u stanu člana obitelji. Patrola ga je zamijetila na balkonu, a akcija hvatanja uslijedila je nakon dolaska pojačanja. Teklić nije bio najspremniji za predaju. Pokušao je preko balkona pobjeći u drugi stan, no nije daleko stigao. Svladali su ga bez otpora i odveli u zatvor jer mu je već ranije određen pritvor.

Burića pustili pa ga traže

Burića su inače uhvatili dok je bježao sa poprišta napada u Starčevićevoj ulici. Priveden je na ispitivanje u Državno odvjetništvo, ali dežurna zamjenica sasvim neočekivano nije predložila istražni zatvor unatoč tome što ima podeblji dosje. Prekasno su se sjetili ispraviti grešku. Nakon par dana zatražili su pritvor, ali već je bilo kasno. Burić je nestao.

 
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.