Seks skandal u HDZ-u: Karamarkov savjetnik upleten u aferu s manekenkama agencije Kristina

HDZ trese neviđeni skandal! Prava, pravcata seks afera! Tomislav Karamarko zabio je nevjerojatan autogol! Za savjetnika za gospodarstvo odabrao je Zlatka Ževrnju, inače iznimno uspješnog načelnika prosperitetnog Dugopolja, koji je, međutim, upleten u seks aferu s manekenkama agencije Kristina.

Ževrnja: Nemam ništa s tim, to je sotonski plan za moju diskreditaciju 

Ževrnju su kao korisnika usluga spomenule djevojke prilikom ispitivanja u policiji. I njega, ali i Kerumovu desnu ruku Ivicu Livaju. Obojicu je policija ispitala kao svjedoke po nalogu Općinskog državnog odvjetništva u Splitu. I s Livajom i s načelnikom Ževrnjom, Index je razgovarao u nekoliko navrata o ovom slučaju.

"Nemam ništa s tim. Ja tu gospodu uopće ne poznajem. To je očito sotonski plan sa željom da me se diskreditira", kazao nam je Ževrnja nakon što je policija prije tri mjeseca privela vlasnika modne agencije Kristina Ivicu Jurišića i njegovog pomagača, dubrovačkog HDZ-ovca Marka Šačića.

Afera pukla dan prije nacionalne konvencije HDZ-a

Privođenje Ivice Jurišića organizirano je svega koji dan uoči nacionalne konvencije HDZ-a na kojoj se Ževrnja kandidirao za predsjedništvo. Premda se očekivalo, priču o Ževrnjinoj upletenosti u seks aferu ipak nije objavio nijedan medij.

Nevjerojatno je, međutim, da predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko, bivši dugogodišnji šef tajne službe i njegov glavni operativac Milijan Brkić Vaso, bivši šef SOA-inog centra Zagreb, nisu znali za ovaj svakako neugodan detalj u biografiji Zlatka Ževrnje. Ili možda u svemu ne vide nikakav problem. Ževrnja, naime, ima status svjedoka i protiv njega se ne može povesti kazneni progon. Ako je to dovoljno dobro za Karamarka, valjda bi trebalo biti dobro i za HDZ i njihove tradicionalne birače? Ili možda ipak ne?

Livaja se s curama "zbližio" na proslavi rođendana

S načelnikom Dugopolja smo se čuli i prije kojih mjesec dana nakon što je ispitan u policiji kao svjedok. Nije baš bio od volje za razgovor. Razgovor u policiji nije demantirao, samo je ustvrdio da nema ništa s time i da ne zna zašto ga zovu.

Golgota, međutim, još nije gotova. Državno odvjetništvo dignulo je optužnicu te će se sasvim sigurno i Ževrnja i Livaja još jedanput morati pojaviti kao svjedoci u sudnici.

Kerumov bliski suradnik Ivica Livaja Indexu je također ustvrdio da s djevojkama i Jurišićem nije imao ništa. U istrazi se, pak, spominjalo kako se s djevojkama "zbližio" na proslavi njegovog rođendana u restoranu Tau Keramike na Dujmovači. Poslije su se zaputili put Bačvica... Što je bilo kasnije, samo oni znaju. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.