Roditelji oprez! "Na Vrbanima vozač crnog kombija mamio djevojčice"

Ilustracija: Google maps

OTAC sedmogodišnje djevojčice iz zagrebačkog naselja Vrbani putem svog Facebook profila upozorio je građane na crni kombi koji mami djecu.

"OPREZ RODITELJI

u subotu u Vrbanima je mojoj kćeri (7) i njezinoj frendici (8) stao lik u crnom kombiju i zvao ih sa njim u McDonald's. Srećom pa učimo djecu da nikada ne slušaju nepoznate ljude i nisu mu se odazvale već došle reći sve nama. Naravno, dok smo ga išli tražiti, već je odmaglio.

Po opisu cura, lik je malo deblje građe i vozi crni kombi. Obavijestio sam policiju, a vas molim da sherate post i pripazite.", napisao je otac djevojčice na Facebooku, inače direktor u jednoj zagrebačkoj tvrtci (podaci poznati redakciji)

Policija: Dobili smo dojavu

Iz zagrebačke policije Indexu su kazali da su dobili dojavu o crnom kombiju u subotu, no po dolasku na mjesto događaja te u blizini nije primijećeno nikakvo slično vozilo.

Roditelji, pazite na djecu!

Godinama već pojavljuju se priče o crnom kombiju koji pokušava oteti djecu, stoga je važno upozoriti i roditelje, ali i djecu kako se ponašati u određenim situacijama, pogotovo kada im pristupaju nepoznate osobe ili im nepoznate osobe nude slatkiše ili prijevoz.

Crni kombi viđen je nedavno navodno i u zagrebačkim naseljima Stenjevec te Špansko, znači u zapadnim dijelovima Zagreba, pa poručujemo roditeljima da budu na oprezu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.