Privremene izmjene na autobusnim linijama ZET-a

Screenshot: Google maps

KIŠA te skliski i mokri kolnici znatno usporavaju promet, no niti na jednoj dionici nema duljeg čekanja. Tramvajski promet je redovit, dok su u autobusnom moguća manja odstupanja od planiranog voznog reda.
 
Podsjećamo, nakon završetka uređenja južnog kolnika Ilice, od danas, započinje II. faza radova, tj. uređenje sjevernog kolnika. Zbog radova koji se izvode na dijelu između Vatrogasne ulice i Bračunove ulice, dvosmjeran promet odvijat će se južnim dijelom kolnika i time uvjetovati privremene izmjene na autobusnim linijama.

Polazno stajalište autobusne linije 109 (Črnomerec - Dugave) na Črnomercu te izlaz za putnike linija 127 ( Črnomerec - Mikulići), 128 (Črnomerec - Lukšići) i 134 (Črnomerec - Prečko) bit će privremeno izmješteni u Ulicu Bračun.

Autobusna linija 146 (Reljkovićeva - Malešnica - Jankomir) za vrijeme radova neće se zaustavljati na stajalištu Črnomerec.

Autobusi na linijama 126 (Črnomerec - Gornja Kustošija - Krvarić) i 135 ( Črnomerec - Graberje), propuštat će se kroz zonu radova Kustošijanskom ulicom, dok u nedjelju, 12. srpnja, između 12:00 i 24:00, neće prometovati.

Autobusna stajališta Kustošijanska, u oba smjera, za vrijeme radova neće biti u funkciji, izvijestio je ZET.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.