Posljednja žrtva brodoloma Coste Concordije bio je mladi konobar Russel Rebello

Screenshot: YouTube

OKONČANA je potraga za tijelom posljednje žrtve tragedije broda Costa Concordia, talijanske vlasti objavile su kako je u ponedjeljak pronađeno tijelo konobara Russela Rebella, prenosi Daily News.

Radnici koji su obavljali poslove uklanjanja smeća i nakupina na brodu otkrili su tijelo u jednoj od putničkih kabina, rekao je načelnik karabinjera Massimo Pittaluga.

Pronađena osobna iskaznica

Russel Rebelo se sve do jučer vodio pod nestalima, kao jedna od 32 žrtve nasukavanja broda kraj toskanskog otoka Giglia 13. siječnja 2012. godine.

Na tijelu je pronađena osobna iskaznica koja potvrđuje žrtvin identitet, ali tek će DNA test konačno potvrditi je li to Rebello.

"Obećao sam svojima da ću ga vratiti"

"Nakon 1.025 dana, pronađen je. Obećao sam obitelji da ću jednoga dana vratiti brata kući. Nisam znao kada će to točno biti, no znao sam da će se dogoditi. Konačno, pronašli smo tijelo mojeg mlađega brata Russela Rebella", objavio je na Facebooku Kevin Rebello.

Rebello je nakon brodoloma na YouTube postavio video u kojemu se prisjeća brata.



Podsjetimo, Francescu Schettinu, kapetanu broda, sudi se za višestruko ubojstvo, za izazivanje brodoloma te za napuštanje broda.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.