Policija istražuje zašto su zapaljeni automobili šefu Euroherca

Foto: Svijetosiguranja.eu

ZBOG dovođenja u opasnost života i imovine, zagrebačka policija kazneno je prijavila nepoznatog počinitelja koji je u noći na ponedjeljak iz još nepoznatog razloga podmetnuo požar na dva terenska automobila u zagrebačkoj Pilarovoj ulici, jednog u vlasništvu predsjednika Uprave Euroherca Damira Zorića, a drugog u vlasništvu te tvrtke.

Dok potraga za nepoznatim počiniteljem traje, policijski istražitelji nastoje otkriti motiv paleži Mercedesa ML i Mitsubishi Pajera zagrebačkih oznaka koja je rano u ponedjeljak najvjerojatnije izazvana lakozapaljivom tekućinom i otvorenim plamenom.

Policija je utvrdila da je požar na oba automobila podmetnut jer automobili nisu bili parkirani jedan pored drugog, pa se vatra nije mogla proširiti. Požar su ugasili vatrogasci, ozlijeđenih nije bilo, a počinjena je veća materijalna šteta.

Požar je prvo izazvan na Mercedesu, potom i na Mitsubishi Pajeru, izvijestila je policija. Prema neslužbenim podacima, Pajero je u vlasništvu Zorića, a Mercedes ML u vlasništvu tvrtke na čijem je čelu.

 
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.