Novi ispad Donalda Trumpa: Uz pomoć zaštitara izbacio meksičkog novinara s presice

Screenshot: YouTube

KONTROVERZNI američki tajkun i predsjednički kandidat Donald Trump svako toliko ima neki ispad u javnosti. Ovaj se put obračunao s vodećim latinoameričkim novinarom i voditeljem Jorgeom Ramosom s televizije Univision, pa ga uz pomoć zaštitara izbacio s presice, piše Independent.

Ramos je Trumpu digao tlak kad ga je počeo napadati zbog planova da odbije državljanstvo bebama ilegalnih stranaca rođenih u SAD-u te da deportira sve on koji u SAD-u žive bez boravišne dozvole.

Novinar je vrlo brzo uz pomoć zaštitara ispraćen iz prostorije, a nakon što su kolege novinari upitali Trumpa je li takvo što primjereno, on im je kazao kako je Ramos počeo galamiti, što baš i nije bila istina.

Ovakvo što zasigurno mu neće donijeti glasove Latinoamerikanaca, posebno ako se zna da je Ramos najutjecajniji novinar u toj zajednici.

Ramos se ubrzo vratio na svoje mjesto, a Donald Trump ga je usred rasprave podsjetio da tuži Univision za pola milijarde dolara, zbog raskidanja ugovora s njim nakon što je u lipnju kazao da Meksiko šalje kriminalce, dilere i silovatelje u SAD.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.