Nedirajtedjecu pojma nemaju što dečkići dobivaju od popa ako su dobri katolici

Foto: Facebook

DOBIH Otvoreno pismo od studenata Medicinskog fakulteta u Zagrebu. Poslali su ga na sve strane. Prosvjeduju jer će njihov dekan, akademik Davor Miličić, u njihovoj zgradi ugostiti Judith Reisman. Tko je Džudit?

Džudit je američka nonica, spisateljica i borkinja za seks bez perverzija i prezervativa. U Hrvatsku nam stiže drugi put na poziv Građanske inicijative "Ne dirajte djecu". Tko su Nedirajtedjecu? To je skupina čistih Hrvata i Hrvatica koji se boje da će uvođenje zdravstvenog odgoja u škole našu dječicu pretvoriti u male drkadžije i drkadžijice, u prvom razredu, u četvrtom u kurvice i kurvišiće.

Nedirajtedjecu ludi od straha da im djeca ne odu u prvi razred nevina a vrate se razvratna

Smijemo li dozvoliti da mali Hrvati i sićušne Hrvatice čim zakorače u život krenu lupati majmuna po glavi ili prstićem tražiti klitoris umjesto da idu na vjeronauk pa da im to tamo radi pop? Ne pretjerujem. Uskoro će papa primiti roditelje dječice koja su se prvi put sa seksom susrela kad im ga je velečasni stavio ili ih uhvatio za pipicu.

Nedirajtedjecu ludi od straha da im djeca ne odu u prvi razred nevina a vrate se razvratna. Zato u sve škole šalju letak na kome piše što će se vašoj dječici a mojim unučićima događati kad uđu u vrtić ili osmogodišnju školu.

Pa kažu. U vrtićima će postojati "intimni kutak" gdje će se djeca morati "međusobno dodirivati po intimnim dijelovima tijela. Odgojitelji će poticati djecu u vrtiću na javnu masturbaciju u grupi. Nakon izleta bit će organizirano zajedničko tuširanje i međusobno sapunjanje odgajatelja i djece".  Ali to nije sve. U vrtićima će odgajatelji podučavati roditelje kako da "seksualno stimuliraju svoju djecu".


Oni Nedirajtedjecu i njihova Džudit pojma nemaju kako izgledaju hrvatski vrtići. “Intimni kutak” u pretrpanim vrtićima ne možeš organizirati da se ubiješ, nema mjesta, tete jedva skupe neotesanu dječurliju da bi ih privele na ručak ili spavanje, male divljake i divljakinje prisiliti na kolektivno drkanje jednostavno je nemoguća misija.

“Zajedničko tuširanje i međusobno sapunjanje nakon izleta”?

Gdje? Tuševa nema, na tridesetoro djece jedan veceić od pola metra kvadratnog. Da naša vlada zaista želi u vrtićima organizirati "međusobna sapunjanja" morala bi potrošiti brdo love za izgradnju sapunjara od bar sto kvadrata svaka jer je teško u manje kvadrata organizirati masovno sapunjanje deriščadi koja bježe od sapuna ko Nedirajtedjecu od pameti.

Čega se ona Džudit i oni Nedirajtedjecu boje još? Na letku jasno piše. U prvom razredu osmogodišnje škole djeci će se detaljno opisivati seksualni čin uz prikaz ženskog te muškog spolovila u erekciji. Prema najnovijim istraživanjima Katoličke crkve u Hrvata Hrvatice ne svršavaju, one samo djecu rađaju, udane, prve bračne noći nevine. Čiji ženski spolni organ "u erekciji" će naša djeca gledati? Gospođe Judith? Ako je to u planu naše vlade onda dolazak gospođe Reisman u Hrvatsku ima smisla.


U četvrtom razredu klinci i klinceze vježbat će "korištenje prezervativa". Meni je super onaj vic. Dođe lik u apoteku, star nekih dvadeset i šest godina pa kaže apotekarki: "Slušaj, vraćaj pare! Uvalila si mi prezervative koji, jebiga, stalno pucaju, pucaju, pucaju…" Na to se javi starčić koji čeka da dođe na red: "Ima dečko pravo. Ne samo što pucaju nego i padaju, padaju, padaju…"

Nedirajtedjecu pojma nemaju što dečkići dobivaju od popa ako su dobri katolici

Vraćam se. U četvrtom razredu djeci će se “eksplicitno opisivati homoseksualni čin”. Eksplicitno će ga doživjeti u crkvi ali o tome je nešto čuo samo papa. Nedirajtedjecu pojma nemaju što dečkići dobivaju od popa ako su dobri katolici.

Da li su studenti zagrebačkog Medicinskog fakulteta u pravu što okolo šalju Otvoreno pismo i vape za pomoć? Ne žele da Džudit opsjednuta seksom u njihovom prostoru reklamira, pod broj jedan svoju knjigu, pod broj dva perverzije ekipe Nedirajtedjecu. Pretjeruju.

Prvo i prvo, Hrvatska je članica NATO-a, što god nam došlo iz Amerike treba toplo pozdraviti. Bolje da su nam poslali Džudicu nego da bombe padaju po nama. Drugo i drugo, katolička smo zemlja, ovdje s djecom smiju imati posla samo katolički svećenici.

Treće i treće ali ne manje bitno. Džudit će svratiti na Medicinski fakultet u Zagrebu jer joj je dekan, uvaženi profesor Davor Miličić, obećao da će je za njezin osamdeseti rođendan "dodirnuti", "nasapunati" i pokazati joj "muško spolovilo u erekciji".

Neka Amerika vidi da i mi Hrvati kurac imamo.

Vedrana Rudan, rudan.info

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.