Maras na Fejsu nasmijava Hrvate: Mi smo stranka dobrih, poštenih i radišnih ljudi!

Foto: Damir Krajač/Cropix

DUGOGODIŠNJA članica SDP-a i kandidatkinja za potpredsjednicu zagrebačkog SDP-a Aleksandra Kolarić jučer je, u kolumni objavljenoj na Indexu, pozvala na pobunu protiv šefa stranke Zorana Milanovića. Točnije, zatražila je od svojih stranačkih kolega da ne šute i ne povlađuju šefu Milanoviću, pogotovo ne onda kada je u krivu!

"Tko šuti, slaže se. Vidjeli smo koliko je državu koštala višegodišnja šutnja vodećih HDZ-ovaca okupljenih oko Ive Sanadera. Nitko  nikada nije ništa zucnuo, osim hvalospjeva.", napisala je između ostalog Kolarić dodajući kako je svjesna da će joj stranačke kolege zamjeriti što je napisala ovakav tekst.

Odgovorio joj je putem Facebooka, Gordan Maras, kandidat za predsjednika zagrebačkog SDP-a, koji je prije neki dan kazao kako je upravo on najbolji kandidat za to mjesto. Tad nas je prvi put nasmijao. A drugi put kad je napisao odgovor stranačkoj kolegici.

"Ima nekih kandidatkinja za potpredsjednicu SDP-a Zagreba koje SDP danas javno uspoređuju s HDZ-om Ive Sanadera. A ja im kažem, mi nismo takva stranka! Mi smo stranka dobrih, poštenih i radišnih ljudi", napisao je Maras kojemu poručujemo: Dokažite!
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.