Kerum može prijetiti čupanjem gučaka: Dok se netko ne uplaši, nema postupka!

KERUM može i dalje nastaviti prijetiti čupanjem gučaka. Državno odvjetništvo ne može pokrenuti postupak sve dok se netko ne uplaši. Kako je neki dan splitski gradonačelnik spomenuo novinara Slobodne Dalmacije Sandija Vidulića u kontekstu čupanja gučka, pozvali su ga na Državno odvjetništvo u Splitu. Zanimalo ih je, naime, je li se novinar uplašio za svoj život nakon što je čuo što gradonačelnik javno govori.

Čupanjem gučka, Kerum skreće pažnju s bitnih stvari

Vidulića smo sreli nakon što je dao iskaz. Nažalost, ništa od postupka. Nije se uplašio za svoj gučak. "Smatram da je to Kerumov način da skrene pažnju s bitnih stvari. Iznio sam svoje ozbiljne sumnje da Kerum koristi tvrtke Fani Horvat za dubiozne novčane operacije", bio je, kao i obično, Vidulić vrlo precizan i konkretan.

Gradonačelnik na rubu živčanog sloma

Eto, sad problema tužiteljima. Umjesto da se pozabave prozaičnim prijetnjama gradonačelnika na rubu živčanog sloma, novinar ih je uputio na značajno složeniji, ali i puno ozbiljniji postupak. Fani je u golemim gubicima, ništa ne zarađuje, a poslovi i projekti redaju se kao na tekućoj traci, zamijetio je Vidulić, koji se na Kerumovom meti našao već po drugi put.

Nije prošlo ni pola godine da ga je gradonačelnik počastio onim svojim standardnim epitetima koje koristi kad ga se pita za nekakvu ozbiljniju problematiku. "Majmune glupi, smrdljivi, jeben ti ja...", vrištao je Kerum na Vidulića. Odgovor nije dao, ali je pokazao da kontrolu gubi u sekundi.

Shizoidni Kerum: Neki dan prijetio, jučer novinare častio

Premda, dakle, verbalno nasilje stiže isključivo s njegove strane, Kerum se jučer za obilaska hotela Marjan sedmoj sili požalio kako ga mediji proganjaju i pišu laži. Jučer je bio dobre volje, novinarima je čak i pjevao, častio ih šakom i kapom. Sreća, pa nije bilo Vidulića da mu pokvari raspoloženje...

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.