Jurjević: HDZ nije kriv za individualno mentalno stanje svojih članova

IŽIVCIRAN što mu HDZ-ovci stalno ulijeću nekim komentarima o Spaladium Areni, čedu njihovog bivšeg šefa Ive Sanadera, Marin Jurjević, predsjednik splitskog SDP-a, odlučio je staviti stvari na svoje mjesto. Nije bio nimalo obazriv. 

Vođe HDZ-a na sudu odgovaraju za svoju politiku

"HDZ nije kriv za individualno mentalno stanje svojih članova. Bivše vođe vaše stranke danas na hrvatskim sudovima obrazlažu svoje poteze i svoju politiku. I vi ste se našli nešto javiti. Spaladium dvorana spomenik je vlasti koja je svojom politikom upropastila državu. Račun za Arenu plaćat će generacije koje će tek doći. Lijepo je bilo pljeskati dva dana i napraviti par koncerata, ali što dalje", spustio je HDZ-ovcima s visoka Jurjević.

Tajnik splitskog HDZ-a Tomislav Prljević pokušao je obraniti čast stranačkih boja. "Drago mi je što ste osvijestili jer ste prije bili za gradnju, a sada više niste", kazao je Prljević, izazvavši val smijeha među SDP-ovcima. Jurjević mu je poručio da gleda svoja posla i da birači ne razumiju što im on zapravo želi kazati.

Operacija uspjela, pacijent umro

"Meni ovo sve djeluje na onu operacija uspjela, pacijent umro", zaključio je gradonačelnički kandidat SDP-a Ivo Baldasar.

"Svi ugovori super, Grad zaštićen, a mi se nalazimo u problemu iz kojeg se izlaz ne vidi, niti je danas netko od sugovornika predložio nekakvo konkretno rješenje", kazao je Baldasar.

Premda je uvjeren da je dvorana teški promašaj, novi Dom mladeži, Jurjević je izrazio žaljenje što dvorana nema makar 15 tisuća mjesta pa da se može dati u najam za "ona svjetska prvenstva"...

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.