Ivo Josipović angažirao i Željku Antunović u borbi za Pantovčak

Screenshot: YouTube

ŽELJKA Antunović, bivša ministrica i nekadašnja zamjenica predsjednika SDP-a, postala je članicom izbornoga stožera Ive Josipovića.

Mladenka Šarić, glasnogovornica kampanje predsjednika Josipovića, potvrdila je za index njezin angažman u nadolazećoj kampanji.

"Mogu vam potvrditi da je gospođa Željka Antunović članica izbornoga stožera te da će se baviti operativnim poslovima. Ne mogu vam nažalost govoriti o detaljima, jer se u ovom trenutku stožer još uvijek formira, još radimo na strategiji kampanje", rekla je.

Šarić se osvrnula i na "politički pedigre" Željke Antunović, naglašavajući pritom njezinu involviranost na svim razinama izbora u Hrvatskoj.

"Gospođa Antunović nam je vrijedan član u stožeru, s obzirom na njezino bogato iskustvo, ta ona je sudjelovala na svim razinama izbora u Republici Hrvatskoj, od lokalnih, preko parlamentarnih, pa sve do predsjedničkih. Ponavljam, računamo na njezino političko iskustvo i vjerujemo da će ostvariti važan doprinos kampanji", u kratkoj nam je telefonskoj izjavi potvrdila Šarić.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.