Dobra popunjenost na prvom letu Ryanaira iz Londona za Osijek

Screenshot: YouTube

ZRAČNA luka Osijek u Klisi jučer je zabilježila prvo slijetanje zrakoplova irske niskotarifne kompanije Ryanair.

Boeing 737-800 je sletio u ponedjeljak u 17.10 s čak 178 putnika iz Londona, što znači da je kapacitet od ukupno 189 mjesta bio gotovo popunjen, javlja Glas Slavonije.

Među putnicima na "djevičanskom" letu je bio i Londonac Steven.

"Od prijatelja koji su prošle godine posjetili ove krajeve čuo sam da ovdje ima zanimljivih stvari, osobito gastronomije. Zato sam došao odmah prvim letom na produženi vikend. Spavat ću u Baranji preko 'couch surfinga', a domaćin me obećao malo provesti i Osijekom," rekao je Britanac.

Prema službenim podacima, na prvi povratni let iz Osijeka prema Londonu ukrcalo se 160 putnika pristiglih iz svih krajeva Hrvatske (Zagreb, Split, Šibenik, Daruvar, Varaždin, Rijeka), ali i iz Mađarske, Srbije te Bosne i Hercegovine.

"Već sam posjetila London, u jesen prošle godine. Grad me oduševio i zato sam jedva dočekala da linija ponovno krene. Idem tamo na nekoliko dana, a već gledam letjeti i u Frankfurt, München ili Beč, što kreće početkom svibnja, koliko sam pratila," rekla je Marija iz Vukovara.

Zadovoljan je i direktor zračne luke Domagoj Marinić. "Ako su prvi letovi bili tako popunjeni, to je najava još jedne odlične sezone, kao i činjenica da je dobar dio mjesta za iduće letove za London već rezerviran. Napominjem da imamo jedan novitet - naši licencirani zaštitari od policije su preuzeli pregled putnika i prtljage, a dobro su se snašli i s ovolikim brojem putnika. Zadovoljni smo," kaže.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.