34-godišnjak u Donjem Miholjcu vozio mrtav pijan. Dobio kaznu veću od 2600 eura

Ilustracija: Matija Habljak/PIXSELL

POLICIJA je od 6. do 8. siječnja na području PU osječko-baranjske u nadzoru prometa evidentirala 30 vozača pod utjecajem alkohola. Njih 27 vozilo je osobni automobil, a troje bicikl.

"U navedenom razdoblju osim alkohola evidentirano je još 212 prekršaja od kojih 119 prekršaja prekoračenja brzine kretanja, 32 nekorištenja sigurnosnog pojasa, sedam nepropisnog korištenja mobitela za vrijeme upravljanja vozilom.

Evidentirano je jedno upravljanje prije stjecanja prava na upravljanje, tri upravljanja pod zabranom, tri upravljanja neregistriranim vozilom, jedno odbijanje ispitivanja na prisutnost droga u organizmu i 46 ostalih prekršaja", priopćila je PU osječko-baranjska.

Muškarac u Donjem Miholjcu vozio auto mrtav pijan

Najveća prisutnost alkohola utvrđena je 7. siječnja u 23:35 u Donjem Miholjcu, kod 34-godišnjeg vozača automobila koji je "napuhao" 3.16 promila alkohola.

Za navedeni prekršaj predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 2650 eura ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima B kategorije u trajanju do 12 mjeseci i šest negativnih bodova, navela je policija.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.