Zvijezda ženske reprezentacije SAD-a na pripreme došla u šestom mjesecu trudnoće

Foto: Instagram.com/SydneyLeroux

SYDNEY LEROUX (28) zvijezda je ženske nogometne reprezentacije SAD-a. Napadačica američkog Orlando Pridea pojavila se na reprezentativnim pripremama u drugom stanju.

Leroux je trudna već šest mjeseci, ali je to nije spriječilo da se priključi reprezentaciji i započne ciklus priprema.

Ona i njezin muž Dom Dwayer već imaju sina, a prošle godine izgubili su dijete zbog spontanog pobačaja. Izgleda da su se odlučili pokušati još jednom i sada očekuju prinovu.

"Nisam očekivala da ću započeti pripreme u trudnoći koja traje već 5,5 mjeseci, ali evo me", napisala je Leroux na svom Instagram profilu.

Njezini fanovi odmah su pohrlili sa čestitkama, a veliki broj njih nazvao je njezin potez inspirativnim. Netko ju je pitao je li prošla liječnički pregled prije odluke da se vrati treninzima, na što je odgovorila:

"Radim samo one stvari koje nemaju kontakta. Radim s loptom i to je to", odgovorila je kratko.

Svoje drugo dijete Sydney očekuje početkom srpnja, samo godinu dana nakon spontanog pobačaja. Leroux je zbog toga prošle sezone propustila mjesec dana, a onda je svima objavila tužnu vijest.

Ova 28-godišnjakinja upisala je već 75 nastupa za odabranu vrstu SAD-a i osvojila zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Londonu 2012. godine.

Također, bila je i dio ekipe koja je osvojila Svjetsko prvenstvo u nogometu 2015. godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.