Zvijezda Spursa spasila život navijaču Newcastlea: "Vidio sam da leži i trese se"

Foto: Epa

JUČER se na utakmici između Newcastlea i Tottenhama (1:2) događala prava drama. U 40. minuti navijači domaćih su tražili da se susret zaustavi jer je jednom od navijača pozlilo. Tisuće su zviždale i pokazivale rukama u istom smjeru na tribini.

To su vidjeli igrači na terenu, kojima je pažnju ovo komešanje privuklo dok su čekali izvođenje kornera, a Sergio Regulion je otrčao do suca Andrea Marrinera i rekao mu da bi trebao prekinuti utakmicu jer očito je nekome od navijača pozlilo.

Uskoro se vidjelo da navijači osobi masiraju srce i daju umjetno disanje. Na svu sreću, intervencija je bila na vrijeme i nesretni navijač je u stabilnom stanju.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ PREKID UTAKMICE U NEWCASTLEU.

Engleski mediji su igrača Spursa Sergija Reguilona prozvali herojem jer je zbog njegove brze reakcije navijač spašen.

"Vidio sam da navijač leži i trese se i bio sam veoma zabrinut zbog toga. Otišao sam do suca i rekao mu da prekine utakmicu. Pogledali su što se događa i odmah je susret prekinut. Čuo sam da je čovjek dobro i jedino je to važno. Čuo sam kako su navijači u panici i kako traže da se utakmica zaustavi. Odmah sam otrčao do suca i rekao mu kako se mora poslati pomoć'', kazao je Španjolac, a uz njega još je jedan igrač Tottenhama napravio veliku stvar.

Eric Dier odmah je potrčao prema klupi Tottenhama po defibrilator kako bi nesretni navijač dobio pomoć. Za njihovu brzu reakciju cijeli nogometni svijet hvali Diera i Reguilona, a Premiership im je odao priznanje tako što ih je nagradio titulom igrača utakmice. Dier je dobio tu nagradu iako je postigao autogol, ali PL je na taj način pokazao da su neke stvari iznad nogometa.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.