Transferi

Zvijezda Cityja emotivnom se objavom oprostila od kluba, ide u Chelsea

Foto: EPA

ČEKA se još samo službena potvrda transfera krilnog napadača Raheema Sterlinga (27) iz Manchester Cityja u Chelsea, a iako još nije stigla, Sterling se emotivnom objavom na društvenim mrežama već oprostio od kluba u kojem je proveo sedam uspješnih sezona.

Za to vrijeme skupio je 339 nastupa za klub u službenim utakmicama i postigao 131 pogodak. Podsjetimo, u City je došao 2015. iz Liverpoola u transferu vrijednom 63.7 milijuna eura. Engleski mediji pišu da ga City prodaje Chelseaju po cijeni od 56 milijuna eura.

Sterlingovo pismo Cityju:

"Sedam sezona, 11 velikih trofeja, uspomene za cijeli život. Stručnom stožeru koji je imao veliku ulogu u mom razvoju, mojim suigračima koji su postali više od ljudi s kojima samo dijelim teren, osoblju u administraciji i uredu, navijačima koji su neumorno podržavali ekipu i svima uključenima u rad kluba - moje poštovanje za vas ne može biti veće.

Zahvalan sam za sve uspone i padove. Upravo su padovi testirali moju snagu i odlučnost i omogućili mi da stojim pred vama kao najbolja moguća verzija sebe. Stigao sam u Manchester kao 20-godišnjak, odlazim kao čovjek. Hvala vam na vašoj beskrajnoj podršci. Bila je čast nositi dres Manchester Cityja", napisao je Sterling.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.