Žestoka svađa sadašnjeg i budućeg izbornika Francuske nakon ispadanja s Eura

Foto: Guliver Image/Getty Images

FRANCUSKA je uoči posljednjeg kola drugog kruga Europskog prvenstva imala sve u svojim rukama - trebala joj je pobjeda protiv Norveške za polufinale.
 
Međutim, Francuzi su odigrali najlošiju utakmicu u Poljskoj, izgubili 29:24, a nakon spektakularne pobjede Hrvatske protiv domaćina i ostali bez polufinala.
 
Svađa sadašnjeg i budućeg izbornika
 
Francuski mediji pišu da je nakon poraza od Norveške došlo do žestoke svađe između Claudea Oneste i njegovog pomoćnika Didiera Dinarta. Onesta, koji se namjerava povući nakon Svjetskog prvenstva sljedeće godine u Francuskoj, namjerava svoju poziciju prepustiti Dinartu.
 
Onesta prepustio taktičko vođenje Dinartu, a onda ga napao
 
Navodno je Onesta već prepustio Dinartu taktičko vođenje momčadi, dok se on brine o odnosima u reprezentaciji. Nakon poraza od Norveške Onesta nije bio zadovoljan taktikom, a dio stručnog stožera stao je na njegovu stranu i okrenuo se protiv Dinarta.
 
"Igra? Koja igra? Ne mogu reći ništa o igri jer je nije ni bilo osim u prvih 15 minuta. Šetali smo, nismo se borili", bijesan je bio Onesta, dok se Dinart već okrenuo Olimpijskim igrama.
 
 
Uzbuna u Savezu
 
Po povratku u Francusku Savez će organizirati sastanak na kojem će se pokušati shvatiti što se dogodilo. U Savezu je uzbuna jer je do Olimpijskih igara, na kojima Francuzi brane naslov, ostalo još samo pola godine.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.