Žestoka svađa legendi oko penala: "Prestani više i pusti druge da govore!"

Screenshot: Twitter

PENAL dosuđen za Argentinu na utakmici protiv Saudijske Arabije (1:2) na SP-u izazvao je verbalni sukob irske i škotske legende engleskog nogometa. Roy Keane, velikan Manchester Uniteda, te Graeme Souness, ikona Liverpoola, takvi su karakteri da jamče zapaljivu atmosferu i kada su sami u studiju, a posebno zajedno kao stručni komentatori ITV-a tijekom prvenstva u Kataru. 

Keane: Ne mislim da je to jedanaesterac.

Souness: On je branič i nije gledao loptu. Nije uopće gledao loptu i samo je gledao gdje je argentinski igrač kako bi ga srušio. Mislim da je to jedanaesterac.

Keane: Ne, ne, ne! Ovo će samo ohrabriti simuliranje. Argentinac vuče Saudijca prema dolje.

Souness: Roy, ne slušaš što Laura (suradnica ITV-a) govori. Direktiva za suce odlučuje o tome, a ovo nije mišljenje, ovo je činjenica. Igrač Arabije nije ni gledao loptu.

Keane :Čuo sam što je rekla. Ovo će samo potaknuti simuliranje. Ovdje sam kako bih dao svoje mišljenje i ovo nije penal!

Souness: Ovdje se ne radi o tvom mišljenju, nego o zakonima igre. Ova interpretacija je novi zakon igre i ako kod faula ne obraćaš pažnju na loptu, to je penal.

Keane: Ja sam ovdje da bih dao svoje mišljenje i ponovit ću. To nije penal i to je moje mišljenje.

Souness: Roy, čuo sam te 10 puta da to govoriš, pusti nekog drugog da priča. Puno ćeš više naučiti ako slušaš, a ne pričaš cijelo vrijeme.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.